Latest News

Novosti

 • Čitate li sitna slova na ugovorima?
  Veljača 26, 2020
  Čitate li sitna slova na ugovorima? Učenike 2.b razreda, smjera Turističko-hotelijersko komercijalisti, posjetio je na satu Gospodarskog prava odvjetnik Srđan Kalebota, naš gost predavač kojima je objasnio pojam obveznog prava, a posebno je skrenuo pozornost na čitanje svakog ugovora prije potpisivanja.
  Read 102 times Read more...
 • Dani poslova u turizmu 2020.
  Veljača 5, 2020
  Dani poslova u turizmu 2020. Dragi učenici i dragi roditelji, pored stjecanja znanja u teoriji podjednako nam je važno da naši učenici za vrijeme školovanja steknu i praktične vještine u ugostiteljstvu. Cilj nam je da svako dijete nakon srednjoškolskog obrazovanja u našoj školi bude savršen kandidat za dobivanje posla u najboljim ugostiteljskim objektima. Upravo stjecanje teoretskih znanja i ugostiteljskih vještina mogu u tome uvelike pomoći.
  Read 337 times Read more...
 • Japanska kuhinja
  Siječanj 29, 2020
  Japanska kuhinja Osim što je posebna, drugačija, japanska kuhinja nudi zdravu, uravnoteženu prehranu, vrlo prihvatljivu svim dijetalnim režimima i redukcijskim dijetama, pružajući svaku put potpuno nova iskustva i iznenađenja.
  Read 112 times Read more...
 • Nasilje ne stanuje ovdje
  Listopad 30, 2019
  Nasilje ne stanuje ovdje Ovih dana, u našoj školi dugogodišnji suradnik i predavač, policijski službenik Ante Radoja održao je djeci predavanje o prevenciji vršnjačkog nasilja i suzbijanju ovisnosti.
  Read 451 times Read more...
 • RACE FOR THE CURE - SPLIT 2019 - # i nama je stalo
  Rujan 30, 2019
  RACE FOR THE CURE - SPLIT 2019 - # i nama je stalo Race for the Cure – THINK PINK, najveći svjetski događaj u borbi protiv raka dojke.
  Read 623 times Read more...

GDJE SMO?