Latest News

Novosti

 • MI SMO PRVACI!
  Ožujak 23, 2018
  MI SMO PRVACI! Mali Lošinj je u razdoblju od 20. do 22. ožujka 2018. godine, postao središte hrvatskih ugostiteljskih i turističkih škola te mjesto susreta mladih i talentiranih učenika koji su odmjerili svoja znanja i vještine. Od srca čestitamo svim natjecateljima, učenicima i mentorima koji su sudjelovali na natjecanju i u njegovoj organizaciji. S velikom ponosom objavljujemo da je prvo mjesto u disciplini Pripremanje menija osvojio Roko Bratim, učenik 3.a razreda naše škole uz svesrdnu potporu mentora Zdravka Hrgovića.
  Read 9 times Read more...
 • Posjet Kotanyi tima našoj školi
  Veljača 28, 2018
  Posjet Kotanyi tima našoj školi Iskušavati nove ideje i recepte, eksperimentirati sa začinima, iznenaditi ponekad i samog sebe. Začini su više od običnog dodatka jelu, oni djeluju inspirativno, kreativno i potiču individualnost.
  Read 53 times Read more...
 • Nema nastave u utorak, 27. veljače
  Veljača 26, 2018
  Nema nastave u utorak, 27. veljače Obavještavamo učenike, profesore i roditelje da se u utorak, 27. veljače 2018., nastava u našoj školi neće održati. Povratak u školske klupe zakazan je za srijedu, 28. veljače, u 8.15 sati.
  Read 38 times
 • Zimovanje u Švicarskoj
  Siječanj 23, 2018
  Zimovanje u Švicarskoj Posljednje dane zimskog odmora nakon božićnih praznika naši učenici proveli su u švicarskom skijalištu Nendaz, u sklopu KnockOut Snow Festivalam, gdje su proveli osam nezaboravnih dana ispunjenih snježnim, ali i glazbenim radostima. Kako su se proveli, možete vidjeti u nastavku...
  Read 107 times Read more...
 • Gledanje filma "Čudo" u kinu Cineplexx
  Prosinac 1, 2017
  Gledanje filma "Čudo" u kinu Cineplexx Učenici naše škole, zajedno sa svojim profesoricama, pogledali su odličan film "Čudo" u kinu Cineplexx...
  Read 148 times Read more...

GDJE SMO?