Latest News

Novosti

 • Erasmus+ Leipzig 2018.
  Prosinac 14, 2018
  Erasmus+ Leipzig 2018. Naši učenici Stipe Bašćevan i Borna Orlić u pratnji nastavnice Anje Posavec vratili su se iz Leipziga gdje su odradili trotjednu stručnu praksu preko Erasmus+ programa mobilnosti.
  Read 23 times Read more...
 • Stručno usavršavanje nastavnika kuharstva u našoj školi
  Prosinac 10, 2018
  Stručno usavršavanje nastavnika kuharstva u našoj školi U četvrtak, 6.12.2018., naša škola bila je domaćin Stručno-metodičkog praktikuma nastavnika kuharstva primorske regije.
  Read 24 times Read more...
 • VAŽNO! PROMJENA IBAN-a ŠKOLE
  Prosinac 10, 2018
  Poštovani, Ovim putem Vas obavještavamo o promjeni podataka IBAN broja računa i naziva poslovne banke naše škole. Od 01.prosinca 2018. godine Splitska banka d.d. pripojila se OTP GRUPI.
  Read 14 times Read more...
 • Prezentacija nastave TZK
  Studeni 23, 2018
  PREZENTACIJA NASTAVE TZK Oko 50 profesora prisutnih na Županijskom stručnom vijeću učitelja TZK-a pratilo je predavanje "Biološki rast i razvoj djece" koji je održala naša profesorica Tjelesne i zdravstvene kulture dr.sc. Renata Pavić. Prezentaciju suvremene nastave TZK-a koja se svaki tjedan provodi u našoj školi možete pogledati u slijedećem videu.
  Read 22 times
 • Kako je Potjeh tražio istinu - Gradsko kazalište mladih
  Studeni 23, 2018
  Kako je Potjeh tražio istinu - Gradsko kazalište mladih Učenici i Potjeh u potrazi za istinom U sklopu IKS Festivala naši su učenici odgledali hvaljenu predstavu Kako je Potjeh tražio istinu u režiji Senke Bulić, a izvedbi Luke Nižetića.
  Read 40 times Read more...

GDJE SMO?