Latest News

Novosti

 • UPISI U TIJEKU!
  Srpanj 3, 2018
  UPISI U TIJEKU! Dragi učenici i roditelji, upisi su u tijeku. Kao što već i znate, naša škola nudi:
  Read 94 times Read more...
 • Otkrij Europu besplatno uz DiscoverEU kviz!
  Lipanj 15, 2018
  Otkrij Europu besplatno uz DiscoverEU kviz! Agencija za mobilnost i programe EU i Eurodesk Hrvatska pozivaju te da ovog ljeta otkriješ Europu! Sudjeluj u kvizu DiscoverEU i osvoji putovanje Europom, putuj samostalno ili s prijateljima, upoznaj europsku baštinu, ljude i kulturu!
  Read 26 times Read more...
 • Naš meštar od kužine - Roko Bratim - pobjednik Gastra 2018.
  Travanj 10, 2018
  Naš meštar od kužine - Roko Bratim - pobjednik Gastra 2018. Pogledajte članak iz Slobodne Dalmacije o prvaku Gastra 2018., učeniku naše škole Roku Bratimu...
  Read 223 times Read more...
 • MI SMO PRVACI!
  Ožujak 23, 2018
  MI SMO PRVACI! Mali Lošinj je u razdoblju od 20. do 22. ožujka 2018. godine, postao središte hrvatskih ugostiteljskih i turističkih škola te mjesto susreta mladih i talentiranih učenika koji su odmjerili svoja znanja i vještine. Od srca čestitamo svim natjecateljima, učenicima i mentorima koji su sudjelovali na natjecanju i u njegovoj organizaciji. S velikom ponosom objavljujemo da je prvo mjesto u disciplini Pripremanje menija osvojio Roko Bratim, učenik 3.a razreda naše škole uz svesrdnu potporu mentora Zdravka Hrgovića.
  Read 139 times Read more...
 • Posjet Kotanyi tima našoj školi
  Veljača 28, 2018
  Posjet Kotanyi tima našoj školi Iskušavati nove ideje i recepte, eksperimentirati sa začinima, iznenaditi ponekad i samog sebe. Začini su više od običnog dodatka jelu, oni djeluju inspirativno, kreativno i potiču individualnost.
  Read 157 times Read more...

GDJE SMO?