Latest News

Novosti

 • Predupisi u šk.god 2019./2020.
  Travanj 15, 2019
  Predupisi u šk.god 2019./2020. Učenik si osmog razreda i još nisi siguran gdje želiš nastaviti svoje školovanje?Zanima te turizam, kuharstvo ili želiš naučiti raditi vrhunske kolače? Sportaš si i ne znaš kako uskladiti sport i školu?Razmišljaš o upisu u Privatnu srednju školu Wallner? Predprijave za upise u šk. godinu 2019./20. su počele.
  Read 47 times Read more...
 • NOVI IBAN ŠKOLE
  Travanj 8, 2019
  Poštovani, Ovim putem Vas obavještavamo o promjeni podataka IBAN broja računa i naziva poslovne banke naše škole. Od 01.prosinca 2018. godine Splitska banka d.d. pripojila se OTP GRUPI. Obzirom da je Splitska banka naša poslovna banka promjene se tiču i nas te Vam stoga šaljemo nove IBAN podatke na koje ćete nadalje vršiti plaćanje: Privatna srednja škola Wallner Makarska 36 21000 Split IBAN: HR12 2407 0001 1006 4632 4
  Read 9 times
 • SVJETSKI I EUROPSKI TJEDAN NOVCA
  Travanj 2, 2019
  SVJETSKI I EUROPSKI TJEDAN NOVCA Svjetski i Europski tjedan novca obilježava se od 25. do 31. ožujka, a sve s ciljem podizanja razine financijske pismenosti građana. Prema rezultatima istraživanja koje je provela Hrvatska narodna banka, najniža razina financijske pismenosti je upravo ona među mladima do 19 godina. Upravo zbog toga profesorica ekonomske skupine predmeta Anita Perkov Kalebota našim učenicima kroz teoriju i praktične primjere nastoji na što zabavniji način objasniti pojmove vezane za financije kao što su: povijesni razvoj novca, tekući i žiro račun, kreditne kartice, kamatni i valutni rizik kod podizanja kredita, sigurnost na internetu, obveze i prava potrošača. Učenici 1. b razreda Đana Bašić, Narda Ćoko, Mateo Dučkić, Paula Gale, Marko Jakelić, Luka Petrović, Antea Sunara, Danica Sićenica i Stipe Dino Šimundić sudjelovali su na Europskom kvizu novca i postigli treće mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Čestitamo našim učenicima na trudu i zalaganju! Kakvo je njihovo iskustvo bilo, pročitajte u nastavku... "Bilo je zabavno i edukativno jer smo naucili puno novih zanimljivih stvari. Naucili smo kako cuvati i ne davati svoje podatke na internetu, kako cuvati o baratati sa novcem, itd. (Marko Jakelić, 1.b) "Na kvizu je bilo zabavno i edukativno. Lijepo smo proveli vrijeme zajedno s razrednicom. Naučila sam mnogo toga. Zadovoljna sam rezultatom razreda. (Antea Sunara, 1.b)
  Read 54 times
 • Đir po Splitu s gostima iz šibenske gimnazije
  Ožujak 26, 2019
  Đir po Splitu s gostima iz šibenske gimnazije Učenici 1b, 3b i 4b razreda, zajedno s profesoricama Gabrijelom Terze i Anitom Perkov Kalebota, ugostili su maturante i profesorice Gimnazije Antuna Vrančića iz Šibenika. Kao pravi domaćini pokazali su im grad Split uz stručnu pratnju naše profesorice Gabrijele.
  Read 284 times Read more...
 • Le Meridien Lav u školi Wallner
  Ožujak 25, 2019
  Le Meridien Lav u školi Wallner Prvi dan proljeća obilježio nam je gost Igor Leben, menadžer ljudskih potencijala u Hotelu Le Meridien Lav Split.
  Read 91 times Read more...

GDJE SMO?