Latest News

Novosti

 • Dani poslova u turizmu - radionica u Splitu
  Veljača 4, 2019
  Dani poslova u turizmu - radionica u Splitu Dana 01.veljače 2019.g. je Ministarstvo turizma u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, treću godinu zaredom organiziralo Dane poslova u turizmu, a na koje su išli naši maturanti 4b razreda u pratnji profesorica Anje Posavec, Renate Pavić i Anite Perkov Kalebota.
  Read 46 times Read more...
 • Upute za pisanje završnog rada
  Veljača 4, 2019
  UPUTE ZA PISANJE ZAVRŠNOG RADA
  Read 41 times
 • Financijska pismenost-radionica
  Siječanj 28, 2019
  Republika Hrvatska, prema pokazateljima, ima najnižu razinu financijske pismenosti za mlade do 19.godina. Naša profesorica ekonomske skupine predmeta Anita Perkov Kalebota osmišljava radionice financijske pismenosti te na takav način pokušava da učenici naše škole steknu određena financijska znanja i vještine. Kako je bilo Roku, Pauli, Nikolini, Karli i Eni na tim radionicama, pogledajte u videu koji je bio emitiran u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska".
  Read 32 times
 • Erasmus+ Leipzig 2018.
  Prosinac 14, 2018
  Erasmus+ Leipzig 2018. Naši učenici Stipe Bašćevan i Borna Orlić u pratnji nastavnice Anje Posavec vratili su se iz Leipziga gdje su odradili trotjednu stručnu praksu preko Erasmus+ programa mobilnosti.
  Read 140 times Read more...
 • Stručno usavršavanje nastavnika kuharstva u našoj školi
  Prosinac 10, 2018
  Stručno usavršavanje nastavnika kuharstva u našoj školi U četvrtak, 6.12.2018., naša škola bila je domaćin Stručno-metodičkog praktikuma nastavnika kuharstva primorske regije.
  Read 145 times Read more...

GDJE SMO?