Zimovanje u Švicarskoj

Posljednje dane zimskog odmora nakon božićnih praznika naši učenici proveli su u švicarskom skijalištu Nendaz, u sklopu KnockOut Snow Festivalam, gdje su proveli osam nezaboravnih dana ispunjenih snježnim, ali i glazbenim radostima. Kako su se proveli, možete vidjeti u nastavku...

U posljednjem tjednu zimskih praznika naši učenici nisu mirovali, već su, zajedno sa svojim profesorima Renatom Pavić i Goranom Batarelom, uzeli skije i ostalu zimsku opremu pod ruku i uputili se prema Švicarskim Alpama. Od 6. do 13. siječnja boravili su u skijaškom resortu Nendaz, koji se nalazi u srcu skijaške regije 4 Doline. Nendaz je jedno od najboljih svjetskih skijališta koje nudi više od 412 km skijaških staza, snowpark, klizalište i više od 30 km staza za duge šetnje.

 

Tko kaže da Dalmatinci nisu dobri u zimskim sportovima? Naši učenici dokazuju suprotno...

 

 

TBF, Psihomodo Pop, Neno Belan samo su neka od imena na čijim smo koncertima uživali nakon cijelog dana provedenog na skijalištu, a naše dobro raspoloženje zabilježile su i službene kamere KnockOut Snow Festivala.

 

No, zimskim radostima ovde nije bio kraj. Pozivamo vas da nam se od 9. do 11. ožujka pridružite na KnockOut Snow Closing festivalu, koji će se održati u Kranjskoj gori u Sloveniji, gdje očekujemo nastavak dobrog zimskog raspoloženja i zabave.

 

 

Rate this item
(0 votes)