Dan srednjih škola - Split 2019

Ispred zgrade HNK Split dana 12.05.2019. održala se tradicionalna manifestacija “Dan srednjih škola Splitsko-dalmatinske županije”.

 I ove godine je bilo izvidno da je manifestacija pun pogodak, jer su brojni budući srednjoškolci imali priliku razgledati ponude srednjih škola i iz prve ruke saznati informacije od profesora i učenika o njihovim programima i aktivnostima.

 Naša škola je svojim sudjelovanjem na manifestaciji  promovirala upise u deficitarna turističko-ugostiteljska zanimanja Kuhar, Slastičar, Konobar te Turističko - hotelijerski komercijalist.

Škola Wallner u suradnji s hotelskim lancima nudi kvalitetno školovanje vrhunskog kadra za elitni turizam s mogućnošću zapošljavanja poslije završenog srednjoškolskog obrazovanja.

Također već 5 godina sudjelujemo u programu Erasmus+  koji za cilj ima poboljšanje kvalitete strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u cijeloj Europi te pruža priliku učenicima u programima strukovnog obrazovanja za usavršavanje u inozemstvu. Cijeli program u potpunosti je sufinanciran sredstvima programa EU. 

 Za sve dodatne informacije vezane za upise obratite se u PSŠ Wallner svakim radnim danom od 8-15 sati.

Rate this item
(0 votes)