Dani poslova u turizmu 2020.

Dragi učenici i dragi roditelji, 
 
pored stjecanja znanja u teoriji podjednako nam je važno da naši učenici za vrijeme školovanja steknu i praktične vještine u ugostiteljstvu. Cilj nam je da svako dijete nakon srednjoškolskog obrazovanja u našoj školi bude savršen kandidat za dobivanje posla u najboljim ugostiteljskim objektima. Upravo stjecanje teoretskih znanja i ugostiteljskih vještina mogu u tome uvelike pomoći.
 
Dana 31. siječnja 2020. godine učenici 2. b i 3. b razreda (smjer: turističko-hotelijerski komercijalist) imali su priliku sudjelovati na radionici koja je bila organizirana u sklopu manifestacije "Dani poslova u turizmu"  na kojoj su mogli čuti kako se zaposliti i stvoriti karijeru u turizmu. Učenici su postavljali pitanja i sudjelovali u raspravi što je učinilo ponosnima njihove profesorice Gabrijelu Terze i Anitu Perkov Kalebota koje su bile s njima u pratnji. Nakon radionice učenici su posjetili sajam na kojem su vidjeli niz štandova renomiranih ugostiteljskih poduzeća.
 
Drago nam je što su se neki učenici odlučili prijaviti za sezonski posao. Želimo im puno sreće u stjecanju prakse radom u nekom od tih poduzeća, a njihovim budućim poslodavcima garantiramo da izborom naših učenika neće pogriješiti. Kako nam je bilo, pogledajte u našoj galeriji!
 
 
 
 
Rate this item
(0 votes)