MARIO TODOROVIĆ U NAŠOJ ŠKOLI

10 Ožujak 2016, 2:41 pm
Published in Arhiva

U posjeti našoj školi bio je Mario Todorović, hrvatski plivački reprezentativac. Mario je u pratnji naše profesorice iz TZK Renate Pavić obišao sve razrede i sa učenicima podijelio svoja iskustva o životu sportaša, disciplini, prehrani, ali i ponekad teškom usklađivanju sportskih i školskih obveza koje je i on imao za vrijeme svog školovanja. 

 Mario je učenicima pričao o svojim planovima i željama za uspjeh na kvalifikacijama za Olimpijske igre u Rio de Janeiru, u Brazilu. Učenici su imali mnogo pitanja, a posebno naši sportaši kojih je svake godine sve više u klupama naše škole. Mario je bio iznenađen koliko odličnih sportaša ima u našoj školi i kako im je naša škola prilagodbom nastavnih metoda izišla u susret što im uvelike olakšava savladavanje školskih obveza i sadržaja.

Mariu smo zaželjeli sreću, a on je tijekom tog tjedna ostvario sjajne rezultate na Prvenstvu Hrvatske i pobijedio u četiri discipline te tim rezultatima ostvario norme za nastup na Europskom prvenstvu u Londonu i Olimpijadi u Brazilu.

Mario, čestitamo od srca i dođi nam opet!

61199523 mario todorovic