Inozemna praksa naših učenika u Leipzigu, Njemačka Featured

20 Ožujak 2015, 12:00 am
Published in EU - projekti

Naša mala, ali radosna grupa od 5 učenika sretno se vratila kući iz Leipziga. Svi su prepuni dojmova i slika, a neke su odlučili podjeliti i sa nama.

Odabrane slike koje su nam odlučili pokazati možete vidjeti u "Galeriji" na našoj web stranici ili klikom ovdje, a njihove kratke dojmove možete pročitati u slijedećim rečenicama koje su nam zajednički napisali;

"Vrijeme provedeno u Leipzigu za sve nas bilo je jedno veliko iskustvo. Naučili smo mnogo o njemačkoj kulturi, ljudima i gastronomiji. Možemo sa sigurnošću reći da smo proširili naše znanje u području gastronomije i ugostiteljstva. Naš društveni život bio je lijepo organiziran, pa smo tako posjetili i neke druge gradove kao što su Dresden i Berlin. Imali smo sreću što su naše kolege na poslu, gdje smo radili, bile susretljive i mnogo stvari su nas naučili što će nam mnogo značiti u našem poslu. Ovo nije samo projekt koji donosi rad, već uključuje druženje i odličnu zabavu. Jako smo sretni što smo baš mi bili izabrani za ovaj projekt, jer smo zaista uživalu u svakom našem danu u Leipzigu.

Anamarija Raguž 2.b, Marina Bobelj 4.b, Domagoj Jerčić 3.a, Joško Kuzmić 3.a, Josip Šimić 2.b"

Program za mobilnost logo