Mediterranean Women Chefs spaja žene koje utječu na društvene promjene


Nakon pobjede na natjecanju mladih kuhara i učenika powered by Tommy, koje je održano u sklopu međunarodnog festivala Taste the Mediterranean, naša maturatnica Viktorija Bašić dobila je još jedno priznanje za svoj trud i ljubav prema kuharstvu.

Na Konferenciji Redefining Success Powered by Fortenova grupa koja je održana u Zagrebu 15. studenog 2023.god., naša Viktorija dobila je stipendiju Mediterranean Women Chefs. Stipendija obuhvaća novčanu nagradu  te stažiranje u trajanju od mjesec dana u Provansi, kod chefa Michela Basaldelle, instruktora u prestižnoj gastronomskoj školi Alaina Ducassea. Viktorija je dobila i poklon bon za kupnju u Konzumu,  a uručila joj ga je Gordana Fabris. 

Skromna, radišna, zaljubljena u kuharsku profesiju, naša Viktorija pokazala je da se upornim radom i strašću prema onome što radiš, mogu ostvariti i nezamislivi snovi.

images/Viktorija/Viktorija Bašić foto Goran Jakuš za MWC 2.jpg

images/Viktorija/Viktorija Bašić s bratom i ocem, Ana Bulovan, Marcela Rukavina, Emina Basara i Petar Alebić i supruga.jpg

images/Viktorija/Maša Salopek, Viktorija Bašić i Ippei Uemura foto Goran Jakuš za MWC 2.jpg

images/Viktorija/Viktorija Bašić - dobitnica stipendije Mediterranean Women Chefs, Monika Udovičić, Gordana Fabris, Dubravka Tomeković Aralica i Ingrid Badurina Danielsson Foto Goran Jakuš za MWC 2.jpg

images/Viktorija/Viktorija Bašić 1 2.jpg

images/Viktorija/Viktorija Bašić i Marino Simunić - pobjednici. natjecanja za mlade kuhare.jpg

IZVOR: Foto MWC

images/Viktorija/Viktorija Bašić foto Goran Jakuš za MWC 2.jpg

 

Rate this item
(0 votes)