Erasmus+ Leipzig 2018. Featured

14 Prosinac 2018, 9:52 am
Published in Erasmus+

Naši učenici Stipe Bašćevan i Borna Orlić u pratnji nastavnice Anje Posavec vratili su se iz Leipziga gdje su odradili trotjednu stručnu praksu preko Erasmus+ programa mobilnosti. 

Stekli su jako puno novih iskustava koje su podijelili sa svojim kolegama iz razreda, a isto tako i sa učenicima prvih razreda naše škole da bi i oni vidjeli što im program mobilnosti pruža te da bi ih potakli da se i oni prijave za sljedeći ciklus koji će biti u studenom 2019. godine u Rimu. 

Učenici su napravili prezentaciju sa brojnim slikama s prakse, ali i one koje su uslikali tijekom slobodnog vremena koje su imali. Osim rada u prekrasnom restoranu Zucherhut smještenom u samom centru Leipziga, učenici su imali priliku s pratnjom obići sam grad Leipzig te im je organiziran i cjelodnevni izlet u Berlin u pratnji stručnog vodiča.

Kako su se proveli, možete vidjeti na slikama...

 

Na ovaj način su prenijeli svoja divna iskustva iz renomiranog restorana u kojem su radili i preporučili ostalim učenicima da sami dožive ovo iskustvo koje im pruža sudjelovanje u Erasmus+ programu koji je u potpunosti sufinanciran sredstvima programa Europske unije.